School Day

School Day Information

  • If you arrive late, you should go straight to registration or your first class to get marked in.

  • If you cannot attend school, please make sure a parent/guardian contacts the school office before 10.00 am.  On return to school, you must bring a note to explain your absence.

 

Monday – Thursday

 

8.50 - 8.55am             Pupils assemble in the quad (Glen Road) and               

                                      the Tennis Courts (Beechmount Ave)

8.55 - 9.05am             Assembly or Registration               10 minutes

 

9.05 - 9.35am             Period 1                                             30 minutes

9.35 - 10.05am           Period 2                                             35 minutes

10.05 - 10.35am         Period 3                                             30 minutes

 

10.35 - 10.50am         BREAK                                              15 minutes

 

10.50 - 11.20am         Period 4                                             30 minutes

11.20 - 11.50pm         Period 5                                             30 minutes

11.50 - 12.20pm         Period 6                                             30 minutes   

                       

12.20 - 12.50pm         KS4 LUNCH                                    30 minutes

12.50 - 1.20pm           KS3 LUNCH                                    30 minutes   

 

1.20 - 1.50pm             Period 9                                             35 minutes

1.50 - 2.20pm             Period 10                                           30 minutes               

2.20 - 2.50pm             Period 11                                           30 minutes

2.50 - 3.20pm             Period 12                                           30 minutes

 

3.20 - 3.30pm             Registration                                     10 minutes

 

3.30 - 3.40pm             Informal Detention                         10 minutes

                       

           

Thursday and Friday

 

Classes will operate as above until the end of Period 10.  The arrangements will then be:

 

1.50 - 2.20pm             Period 10                                           30 minutes

 

2.20 - 2.30pm             Registration                                       5 minutes

2.30 - 2.40 pm            Informal Detention                          10 minutes

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube